Amazon Quiz Answers Today – Win Exciting Prize Daily

QUIZ TIME AMAZON

Hey Freshtricks4u Member today Another loot is here. We all know that we always find Free Paytm CashFree Paytm Gold,Cheapest Shopping Deals Prizes Daily Win 20000 Today We Are Back With Amazon Quiz Contest Answer And Win Exciting Prizes [Daily 8Am To 12Pm].

For Best Shopping Offers Starting From @RS 1 RUPEE  Click Here

How To Play Amazon Quiz

  1. Sign in to the Amazon App. In case you are not signed in, you will be directed to a sign in Amazon Page
  2. Go To Search Box Enter Quiz Time Amazon then Select Quiz Time
  3. There will be a total of 5 questions
  4. Answer all the questions correctly and because enter the lucky draw.

For More Amazing Deals Jion Our Telegram Channel.

Shop for great deals on Amazon.in with Deal of the Day and Lightning Deals and Best Deals offered on a range of products from across categories. Our Deal of the Day features hand-picked daily deals from across categories and which include Electronics, Beauty and books & Kitchen and much more. Make sure you buy so go away fast.

This Amazon Daily Quiz Time Contest Is App Only & Amazon Quiz Question & Answer Start At 8 AM & Close At 12 PM. Guys, We Will Provide Answers At Sharp 8.01 AM And It Is Fast Than Other Websites. We Also Provide Answers In Our Whatsapp Group & Telegram Group. If You Want To Amazon Quiz Answers Fast Then You Have To Like Our Facebook Page And Subscribe To Our Blog By Giving Your Email Id At The Right Sidebar In The Email Subscription Box.

(16th August ) Amazon Quiz Answers Today – Win Samsung Galaxy A31

Question: 1

Which of these institutions recently became India’s first DGCA-approved drone training school?

Answer:-  Bombay Flying Club
question: 2

Which is the only country where ‘Sumo’ is practiced professionally?

Answer:- Japan
Question: 3

Aditya, a ferry operating between Vaikkom and Thavanakkadavu in Kerala, runs entirely on what?

Answer:-Solar Power
Question: 4

Greenlights is a memoir of which Academy Award winning actor, filled with raucous stories, outlaw wisdom, and lessons learned the hard way?

Answer:-  Matthew McConaughey

Question: 5

PM Modi jointly inaugurated the new Supreme Court building of which country on July 30, 2020?

Answer:-Mauritius

Amazon Quiz Answers Today – 5th August (8 AM – 12 PM) Participate & Stand A Chance To Win a Huawei P30 Pro*

Q1. Which actress who starred as a child artist in Imtiaz Ali’s ‘Rockstar’ , plays a lead role in a Hindi movie based on a John Green novel?
Answer: Sanjana Sanghi

Q2. Former World Rally Championship winner Carlos Sainz won which famous event in January 2020 at the age of 57?
Answer: Dakar Rally

Q3. Recently, Indian ambassador to France, Jawed Ashraf flagged off 5 fighter jets from which company, that has joined the Indian Airforce?
Answer: Rafale

Q4. In response, to a request from the WHO, India recently sent $1 million worth of anti- tuberculosis medicine to which country?
Answer: North Korea

Q5. Prospina, HeliNa, Dhruvastra are all what type of missiles used by the Indian Armed Forces?
Answer: Anti-tank missiles

↓ More Live Quiz Answers ↓

Amazon BigMuscles Quiz Answers – Win ₹10,000 Pay Balance*

Q1. Answer: Fruit and Protein
Q2. Answer: All of these
Q3. Answer: Whey
Q4. Answer: All of these
Q5. Answer: 0 g

This Contest will commence on 23rd July to 7th August 2020.


Amazon Phillips Quiz Answers – Win ₹10,000 Pay Balance*

Q1. Answer: 20000
Q2. Answer: 70%
Q3. Answer: All of these
Q4. Answer: 93%
Q5. Answer: Tetra ionic system with ionic jets

This Contest will commence on 23rd July to 7th August 2020.


Amazon Prime Day Quiz Answers – Win ₹1,00,000 Pay Balance*

Q1. Answer: 6th- 7th Aug
Q2. Answer: Over 300
Q3. Answer: TRUE
Q4. Answer: Vidya Balan
Q5. Answer: All of the above

This Contest will commence on 23rd July to 6th August 2020.


Amazon Intel Quiz Answers – Win ₹10,000 Pay Balance*

Q1. Answer: TRUE
Q2. Answer: All of the above
Q3. Answer: TRUE
Q4. Answer: All of the above
Q5. Answer: Thunderbolt 3

This Contest will commence on 23rd July to 5th August 2020.


Amazon AmazonBasics Quiz Answers – Win ₹20,000 Pay Balance*

Q1. Answer: All of these
Q2. Answer: All of these
Q3. Answer: Copper
Q4. Answer: All of these
Q5. Answer: Gaskets on jar lids

This Contest will commence on 23rd July to 10th August 2020.


Amazon OnePlus Nord Quiz Answers – Win A OnePlus Nord*

Q1. Answer: 5G
Q2. Answer: Qualcomm Snapdragon 765G
Q3. Answer: Red Cable Club
Q4. Answer: 6
Q5. Answer: Optical Image Stabilisation

This Contest will commence on 10th July to 31st July 2020.


Amazon Pantry Beauty Quiz Answers – Win ₹10,000 Pay Balance*

Q1. Answer: C’est la Vie
Q2. Answer: Eiffel Tower
Q3. Answer: Romantic
Q4. Answer: Roses
Q5. Answer: The Fragrance of French Romance

This Contest will commence on 17th July to 5th August 2020.


Amazon Fast & Up Quiz Answers – Win ₹10,000 Pay Balance*

Q1. Answer: Terra
Q2. Answer: Fast and Up Active Greens
Q3. Answer: Alkalizing – Detox – Antioxidant – Cellular Defence
Q4. Answer: Scoop – Shake – Sip
Q5. Answer: 11

How To Participate In Amazon Quiz? 

This Contest Is Only For Amazon App Users

  1. So First Of All Download Amazon App From Play Store Or App Store,
  2. After Installing Amazon App, Open & Login/Signup With Your Amazon Account
  3. Now, Search Quiz Word Or Click Here (To Directly Go to The Quiz Page)
  4. Then, Tap On Daily Quiz Banner & Tap On Start Button,
  5. They Will Asked Total 5 Questions, In Which Users Have To Answer All The Questions Correctly And Stand A Chance To Win Exciting Prizes Daily. If You Are Lucky Then You Will Win

Winner Announcement

After they confirm the winner/s, they will contact the winners individually through email/SMS. They will also post the winners names on this page (Click Here To Check)


Final WordsThis is a Regularly Updated Post. You Should Bookmark This Page as You Will get All Correct Answers Of Amazon Daily Quiz Within 5 Minute.

↓ More Live Quiz Answers ↓


Amazon OnePlus Nord Quiz Answers – Win A OnePlus Nord*

Q1. Answer: 5G
Q2. Answer: Qualcomm Snapdragon 765G
Q3. Answer: Red Cable Club
Q4. Answer: 6
Q5. Answer: Optical Image Stabilisation

Amazon Pantry Beauty Quiz Answers – Win ₹10,000 Pay Balance*

Q1. Answer: C’est la Vie
Q2. Answer: Eiffel Tower
Q3. Answer: Romantic
Q4. Answer: Roses
Q5. Answer: The Fragrance of French Romance

Amazon Fast & Up Quiz Answers – Win ₹10,000 Pay Balance*

Q1. Answer: Terra
Q2. Answer: Fast and Up Active Greens
Q3. Answer: Alkalizing – Detox – Antioxidant – Cellular Defence
Q4. Answer: Scoop – Shake – Sip
Q5. Answer: 11

Amazon Mandela Day Quiz Answers – Win ₹15,000 Pay Balance*

Q1. Answer: 100
Q2. Answer: Madiba
Q3. Answer: Bharat Ratna
Q4. Answer: To change the world
Q5. Answer: Long Walk to Freedom

Amazon Daily Quiz Answers – 23rd May (8AM – 12PM) Give Answers & Stand A Chance To Win Exiting Prizes Daily

Answers Updating Time 08:01 Am ( Note – If You Not See Answers Then – Refresh Now )

🎁Amazon : Send Money Via UPI And Get Upto Rs. 100 Everyday

Amazon Offer

Valid Once Per Day Till 31st May Offer Extended

Send 1 Rupee To [email protected] upi id & get flat 11 Rupees Cashback…

http://bit.ly/2PGPAH3

Pmcares Amazon

Scan Below Qr Code in Amazon To Get Cashback Daily Minimum Amount ₹1

Send ₹1 Get ₹5 Cashback Daily From AMAZON…..Grab Fast 😍😍😍

Amazon Daily Quiz Answers Today – 23rd May (8AM – 12PM) Give Answers & Stand A Chance To Win A Fossil Explorist Watch.

Q1. May 12 is celebrated as International Nurses Day to commemorate the anniversary of whose birth?
Answer : Florence Nightingale

Q2. Sanya Malhotra is playing which famous Indian’s daughter in an upcoming Anu Menon movie starring Vidya Balan?
Answer : Shakuntala Devi

Q3. The K League recently restarted with Jeonbuk Motors hosting Suwon Bluewings. K League is the national football league of which country?
Answer : South Korea

Q4. Recently discovered HR 6819 is the closest-known of what celestial phenomenon/object to Earth?
Answer : Black Hole

Q5. Which country recently became the 30th country to join the North Atlantic Treaty Organization?
Answer : North Macedonia

Amazon Daily Quiz Answers Today – 22nd May (8AM – 12PM) Give Answers & Stand A Chance To Win An Apple IPad Air

Q1. In India, May 11 is celebrated as what day which marks the anniversary of Pokhran nuclear tests of 1998?
Answer : National Technology Day

Q2. Which social reformer born on this day (May 22nd), is regarded by many historians as the father of the ‘Indian renaissance’?
Answer : Raja Ram Mohan Roy

Q3. What is the title of the book written by Omid Scobie and Carolyn Durand on Prince Harry and Meghan Markle’s life together?
Answer : Finding Freedom

Q4. In Avengers: Endgame, who sacrifices her life so that Hawk-eye can obtain the soul stone?
Answer : Natasha Romanoff

Q5. Who scored the first goal in the Bundesliga post its reopening after the lockdown phase?
Answer : Erling Haaland

Amazon Daily Quiz Answers Today – 21st May (8AM – 12PM) Give Answers & Stand A Chance To Win ₹15,000 Pay Balance (3 Winners)

Q1. Israel has recently named a street in Tel Aviv after which Indian as a tribute on his 159th birthday?
Answer : Rabindranath Tagore

Q2. DRUVS is a contactless ultraviolet sanitization cabinet developed by which organisation?
Answer : DRDO

Q3. Deepa Malik, the Indian para-athlete who announced her retirement recently, used to represent India in which of these events?
Answer : Shot Put and Javelin

Q4. Avianca, the world’s second-oldest airline, is based in which country?
Answer : Colombia

Q5. Who plays the role of policeman Hathiram Chaudhary in the Amazon Prime series ‘Paatal Lok’?
Answer : Jaideep Ahlawat

Amazon Daily Quiz Answers Today – 20th May (8AM – 12PM) Give Answers & Stand A Chance To Win A Mi A3 Smartphone.

Q1. Leo Carter became the 4th in T20 cricket and 7th overall to achieve what feat? (Hint : Yuvraj achieved this in 2007)
Answer : Hit 6 Sixes in an over

Q2. David Stern was a former Commissioner of which famous Sports league? (Hint : Players like LeBron James, Michael Jordan played in this league)
Answer : NBA

Q3. Which of these popular animated series is set in the fictional town of Springfield?
Answer : Simpsons

Q4. Utkalika is the state emporium of which Indian state?
Answer : Odisha

Q5. Vayu, Hikka, Kyarr, Maha, and Pavan – what are these that heavily affected India’s west coast in 2019?
Answer : Cyclones

Amazon Daily Quiz Answers Today – 18th May (8AM – 12PM) Give Answers & Stand A Chance To Win An 50000 Pay Balance .

Q1. Which famous theater personality is known for plays such as ‘Odakulu Bimba’, ‘Taledanda’ and ‘The Dreams of Tipu Sultan’?

Ans- Glrlsh Kamad

Q2.  In a recent interview with Pommie Mbangwa, AB De Villiers compared Virat Kohli and Steve Smith to which two greats from another sport?

Ans- Federer and Nadal

Q3.  Which of these famous actors featured with Irrfan Khan in the acclaimed movie ‘The Lunchbox’?

Ans- Nawazuddln Slddlqul

Q4.  On May 18 a day is observed to thank everyone involved in trying to find a vaccine to which virus?

Ans- HIV

Q5.  What is the name of a WWE Pay per view event that was recorded at the WWE Global Headquarters and broadcast on May 10?

Ans- Money in the Bank

Amazon Daily Quiz Answers Today – 17th May (8AM – 12PM) Give Answers & Stand A Chance To Win A Samsung Galaxy Z Flip.

Q1. What is the name of India’s massive repatriation operation to bring back stranded Indians from different parts of the world?
Answer : Vande Bharat

Q2. CSIR’s new paper-based test strip for COVID-19 is named after which fictional detective?
Answer : Feluda

Q3. Arribada is a unique nesting phenomenon associated with which animal?
Answer : Turtle

Q4. Which person born in May, became the first Asian to win the Nobel Prize?
Answer : Rabindranath Tagore

Q5. Recently which of these birds were sighted in Navi Mumbai in large numbers?
Answer : Flamingo

Amazon Wheel Of Fortune Quiz Answer – Win Exciting Prize [Every Sunday]

Q1. The Andaman and ________ Islands are one of the Union territories of India. (Fill in the blank)

Ans : Nicobar

Amazon Daily Quiz Answers Today – 16th May (8AM – 12PM) Give Answers & Stand A Chance To Win Dyson Air Purifier

1.Chithirai Festival, which was streamed online for the first time, is an annual celebration that takes place in which Indian city?

Ans. Madurai

2.Which country is set to launch the remote sensing satellite Artika-M to monitor Arctic climate and environment?

Ans. Russia

3. Who is the only cricketer to have scored 50 or more One Day International centuries?

Ans. No one has scored 50 hundreds

4. Which star features in the upcoming game ‘Cyberpunk 2077’?

Ans. Keanu Reeves

5. What is the name of the Government of India portal where you can get fast track exemptions on drone authorization?

Ans. Garud

Amazon Pick A Hobby Spin And Win Quiz Answers

Ans. Karanam Malleshwari

Join our Whatsapp Group Msg Us On 8328528138

Amazon Daily Quiz Answers Today – 15th May (8AM – 12PM) Give Answers & Stand A Chance To Win Sony Playstation4

Which plant species was recently removed from the ‘tree’ category by amending the Indian Forest Act, 1927?

Ans.Bamboo

The latest edition of which game series is titled ‘Valhalla’?

Ans.Assassin’s Creed

What nine-letter term serves as a noun or adjective that refers to the current holder of a political office?

Ans. Incumbent

Which app, founded by Zhang Yiming, recently crossed 2 billion downloads?

Ans. Tik tok

Which of these football leagues is set to restart on 16th May, 2020 after the stoppage due to the COVID-19 crisis?

Ans. Bundesliga

Amazon Daily Quiz Answers Today – 14th May (8AM – 12PM) Give Answers & Stand A Chance To Win ₹20,000 Pay Balance (2 Winners)*

Answers Updating Time 08:01 Am ( Note – If You Not See Answers Then – Refresh Now )

Q1. In the television Sitcom Friends, Ursula was a twin sister of which character?
Answer : Phoebe

Q2. During the lock-down, which celebrated author is reading a series of short stories on AIR titled ‘Bonding Over the Radio’ ?
Answer : Ruskin Bond

Q3. What is the name of the multimedia guide on COVID-19 launched by the Union Health Minister?
Answer : COVID Katha

Q4. Blue, yellow, black, green and red – these colours appear on the logo of which of the following?
Answer : Olympic Games

Q5. Which three nations will co-host the men’s 2026 FIFA World Cup?
Answer : USA, Canada, Mexico

Amazon Daily Quiz Answers Today – 13th May (8AM – 12PM) Give Answers & Stand A Chance To Win A Nokia 7.2 Smartphone*

Answers Updating Time 08:01 Am ( Note – If You Not See Answers Then – Refresh Now )

Q1. Which mountain peak, 3rd highest in the world, is reported to be visible these days from Siliguri in West Bengal?
Answer : Kanchenjunga

Q2. To raise money for COVID-19 relief, which former cricketer is auctioning his bat used during the highest successful run chase in an ODI?
Answer : Herschelle Gibbs

Q3. What is the name of Elon Musk’s newborn son?
Answer : X Æ A-12

Q4. Chakhao, which recently got its GI tag, is a type of aromatic black rice grown in which Indian state?
Answer : Manipur

Q5. Which country recently launched its first military satellite called Noor 1?
Answer : Iran

Amazon Daily Quiz Answers Today – 12th May (8AM – 12PM) Give Answers & Stand A Chance To Win Armani Exchange Watch Today..

Q1. Which famous lawyer and activist born on 6th May chaired a commission to act as a counter to the British Simon Commission?
Answer : Motilal Nehru

Q2. Which famous rock band was named after a slang term used by Allied pilots in WWII to describe strange flying objects?
Answer : Foo Fighters

Q3. Which Amazon Prime series is based on the lives of four friends- Damini, Siddhi, Umang and Anjana?
Answer : Four More Shots Please!

Q4. Which of these days is observed on 8th May- the birthday of Henry Dunant?
Answer : World Red Cross Day

Q5. Which of these softwares is a digital collection management system for Indian museums?
Answer : JATAN

Previous Quiz Answers 👇👇👇

Amazon Daily Quiz Answers Today – 11th May (8AM – 12PM) Give Answers & Stand A Chance To Win ₹50,000 Pay Balance.

Q1. Which of these companies has recently announced that they would start making hand and surface sanitizers under the Viroprotek brand?
Answer : Asian Paints

Q2. The San Francisco Conference, which is celebrating its 75th Anniversary, is considered as the birthplace of which organisation?
Answer : United Nations

Q3. India lost its top rank in ICC Test team rankings to which nation on May 1, 2020?
Answer : Australia

Q4. Advait Chandan is directing a Hindi movie starring Aamir Khan and Kareena Kapoor based on which famous Tom Hanks film?
Answer : Forrest Gump

Q5. Which of these rulers born on 9th May participated in the famous Battle of Haldighati?
Answer : Maharana Pratap

Previous Quiz Answers 👇👇👇

Amazon Quiz Answers for 10 May 2020 – Win Samsung Galaxy M20 Smartphone

Q1. Which of these is a series of annual prizes awarded by Columbia University for journalism, letters, drama and music?
ans- Pulitzer

Q2. The saffron cultivated in which of these regions has recently received the GI (Geographical Indication) tag?
ans- Kashmir

Q3. Since 2016, the UN celebrates April 26 as the International _ Disaster Remembrance Day. Fill in the blank.
ans- Chernobyl

Q4. Paatal Lok is an upcoming Amazon Prime series. It is made under whose production house?
ans- Anushka Sharma

Q5. Which renowned writer born on 7th May famously renounced his knighthood after the Jalianwala Bagh massacre?
ans-Rabindranath Tagore

Amazon Wheel Of Fortune Quiz Answer – Win Exciting Prize [Every Sunday]

Q1. As Kashmir is in the north of India, in which direction is Kerala located?

Ans : South

Previous Quiz Answers 👇👇👇

Q1. ‘The Butterfly Nebula’, ‘Pillars of creation’, ‘Jupiter’s Aurora’ are some of the pictures taken by which iconic 30 year old object?
Answer : Hubble Telescope

Q2. Who received the National Film Award for Best Child Artist for the 1970 film ‘Mera Naam Joker’?
Answer : Rishi Kapoor

Q3. Which organisation has developed a ventilator called VITAL for COVID-19 patients?
Answer : NASA

Q4. Who had captained the Indian football team to victory in the 1962 Asian Games?
Answer : Chuni Goswami

Q5. Which company is currently testing SpaceShipTwo – their reusable commercial spacecraft designed to carry eight people into space safely?
Answer : Virgin Galactic

Previous Quiz Answers 👇👇👇

Q1. Which western astrological star sign is represented by the twins Castor and Pollux?
Answer : Gemini

Q2. For playing the lead character in which movie did Irrfan Khan win the National Film Award for Best Actor in 2012?
Answer : Paan Singh Tomar

Q3. A venomous snake species recently found in Arunachal Pradesh has been named after which fictional character?
Answer : Salazar Slytherin

Q4. Meteor Fireball 350 is a new product of which iconic bike manufacturer?
Answer : Royal Enfield

Q5. In association with which organisation did WhatsApp recently introduce the ‘Together at Home’ series of stickers?
Answer : WHO

Previous Quiz Answers 👇👇👇

Q1. In BR Chopra’s Mahabharat, which very important character was played by Gufi Paintal?
Answer : Shakuni

Q2. ‘Environment Protection for Improving Animal and Human Health’ was the 2020 theme for which day celebrated on April 28 every year?
Answer : World Veterinary Day

Q3. Which company is building the Dragon spacecraft for NASA’s first manned US space mission in a decade?
Answer : SpaceX

Q4. Which of these songs based on national integration was rehashed for the movie ‘Street Dancer 3D’?
Answer : Mile Sur Mera Tumhara

Q5. Which company has recently launched the DualSense controller for their gaming console?
Answer : Sony

Previous Quiz Answers 👇👇👇

Q1. Complete the title of this upcoming film: ‘ ___________ in the Multiverse of Madness’
Answer : Doctor Strange

Q2. Ironwoman athlete Candice Falzon is the wife of which Australian cricketer whose family videos have gone viral during the lockdown period?
Answer : David Warner

Q3. Which of these television shows with Sarvadaman Banerjee playing the lead character is returning to small screens on DD National?
Answer : Shri Krishna

Q4. ‘Made in India’ is a memoir of which famous Indian actor and model?
Answer : Milind Soman

Q5. Abhishek Tripathi- the Gram Sachiv, is the central character of which web series?
Answer : Panchayat

Previous Quiz Answers 👇 👇👇

Q1. According to Forbes, what is the claim to fame of a certain eight-year-old boy named Ryan Kaji?
Answer : Highest paid Youtuber

Q2. Mount Paektu is a sacred mountain in which country?
Answer : North Korea

Q3. Which company recently provided 60 custom-built bike ambulances for COVID-19 patients in India?
Answer : Hero Motocorp

Q4. Tianwen-1, meaning heavenly questions, is the first Mars exploration mission of which country?
Answer : China

Q5. Sultan Qaboos bin Said, who recently passed away, was the longest-serving ruler of which country?
Answer : Oman

Previous Quiz Answers👇👇👇

Q1. Due to decrease in the pollution level, which mountain range has recently become visible from Srinagar?
Answer : Pir Panjal

Q2. Which Indian automobile company has recently acquired the British bike-maker ‘Norton’?
Answer : TVS

Q3. Which YouTube channel is the most-subscribed-to, as of April, 2020?
Answer : T-series

Q4. Complete the title of this book by Adam Higginbotham, ‘Midnight in ______: The Untold Story of the World’s Greatest Nuclear Disaster’
Answer : Chernobyl

Q5. Which company recently made the biggest foreign direct investment for a minority stake in India?
Answer : Facebook

Sunday Weekly Fortune Quiz Answers

Q1. HOW MANY SIDES A TRIANGLE HAS?

Ans. 3

Previous Quiz Answers 👇👇👇

Q1. Which Indian organisation started the ‘Team Mask Force’ campaign to spread awareness about COVID-19?
Answer : BCCI

Q2. Princess Sofia of which country has recently undergone intensive online training to become a COVID-19 healthcare volunteer in her country?
Answer : Sweden

Q3. Patrick Star, Squidward Tentacles and Eugene Krabs are all characters in which animated series?
Answer : SpongeBob SquarePants

Q4. Which magazine celebrated Earth Day’s 50th anniversary with its first-ever flip-over issue?
Answer : National Geographic

Q5. As seen in a popular documentary, how do we better know a former zookeeper named Joe Exotic?
Answer : Tiger King

More Live Quiz Answers 👇👇👇👇

Amazon Fit India Quiz Answers –

Q1. Which of these food items have proven benefits in boosting immunity?

Answer is – All Of These

Q2. Which of these is an ancient asana in Yoga, also known as the ‘Lotus position’ where one sits in a cross legged position. Its practice is known to calm the brain and promote good posture.

Ans.– Padmasan

Q3. Which of these can be defined as the basic human ability to be fully present, aware of where we are and what we are doing?

Ans.– Mindfulness

Q4. Which of these is a popular breathing exercise that helps in relaxing the mind?

Ans. – Pranayam

Q5. Which of the below methods are ways you can reduce stress and anxiety, and promote positive mental health?

Ans. – All Of Above

Previous Quiz Answers 👇👇👇

Q1. After China, India and the USA, which country has the next highest population?
Answer : Indonesia

Q2. A recently announced documentary by Ken Burns with the tagline ‘An Intimate History’ is based on which topic? (Hint : It is inspired from a book written by Pulitzer Prize-winning author Siddhartha Mukherjee)
Answer : Genetics

Q3. At which early Silicon Valley company did YouTube founders Jawed Karim, Steve Chen, and Chad Hurley meet?
Answer : Paypal

Q4. According to the World Meteorological Organization, what is expected to fall by 6% – the biggest yearly drop since World War II?
Answer : CO2 emissions

Q5. Which country has started to test a new digital currency in four of its cities?
Answer : China

Amazon Pay Balance Spin & Win Quiz Answer

Quiz Ans : True

Amazon #PickAHobby Spin & Win Quiz Answer

Quiz Ans : An egg

Previous Quiz Answers👇👇👇

Q1. Which of these is a real time statistics website owned and operated by Dadax, which has come to prominence during the COVID-19 outbreak?
Answer : Worldometer

Q2. ‘Innovate for a Green Future’ is the 2020 slogan for which day that is to be observed on April 26th?
Answer : World Intellectual Property Day

Q3. Every bowler wants to see the bails/stumps flying through the air after the ball has been delivered. What happens when the ball hits the stump directly from the bowler?
Answer : Bowled

Q4. In which country would you find Uluru or Ayers Rock, a large sandstone rock formation surrounded by springs, waterholes, rock caves and ancient paintings?
Answer : Australia

Q5. Which of these personalities were an Indian diplomat and the first female president of the United Nations general assembly?
Answer : Vijaya Lakshmi Pandit

Previous Quiz Answers👇👇👇

Q1. NASA’s Juno spacecraft recently captured a stunning image of the northern regions of which solar body and its swirling, chaotic atmosphere?
Answer : Jupiter

Q2. The Red Guardian is a character to be introduced to the MCU in the Black Widow movie. In which country was he born?
Answer : Russia

Q3. How do we better know the Korean candy Ppopgi? (Hint: A famous coffee trend currently running all over social media)
Answer : Dalgona

Q4. The recently launched book, ‘Shuttling to the Top’ is the biography of which Indian sportsperson?
Answer : PV Sindhu

Q5. Which famous actor born on April 24th in Gajanur, was also known as Nata Saarvabhouma (emperor of actors)?
Answer : Dr Rajkumar

↓↓ More Live Quiz Answers ↓↓

Amazon Special Edition Riddles Quiz Answers – Win ₹7,500 Pay Balance (12 Winners)*

Q1. I come in the middle of Monkeys and the beginning of Kangaroos. What am I?
Answer : K

Q2. I am always in time, but have never been in love. Every idea starts with me. What am I?
Answer : I

Q3. What comes before worm, mark, end, shelf and after face?
Answer : Book

Q4. I am on the USA & China flag. I come before Wars & Bucks. Who am I?
Answer : Star

Q5. I mostly follow Q, but not in QATAR. You will find me twice in a queue. Who am I?
Answer : U

Previous Quiz Answers👇👇👇

Amazon Quiz Contest Answers Today 27th April 2020 (Answer and Win Rs.50000 Amazon Pay Balance)

Q1- Which tech giant recently launched ‘TalkBack’ – a braille keyboard for their visually challenged users?
Ans – Google

Q2- In the upcoming movie ‘Thalaivi’, Prakash Raj playing the role of which political rival of the lead character?
Ans – M. Karunanidhi

Q3- Sun/ey of India has developed which e- platform to collect Geo-tagged information related to COVID-19?
Ans – Sahyog

Q4- Recently the Indian Tri-color was projected by Switzerland onto which mountain to send a message of hope?
Ans – Matterhorn

Q5- In April 2020, who was named the Wisden Leading Cricketer of the Year for 2019?
Ans – Ben Stokes

Previous Quiz Answers 👇👇👇

Amazon Quiz Answers for 26 April 2020 | Win OnePlus 7T Pro

Q1. Which African Nobel Prize winner was the founder of the NGO- The Green Belt Movement?
ans- Wangari Maathai

Q2. Who faced the first delivery of the 2020 Women’s T20 World Cup?
ans- Shafali Verma

Q3. ‘Tuned’ is a messaging app for couples to privately send each other messages, music, photos, and moods. Who launched it?
ans- Facebook

Q4. Congcong, Lianlian, and Chenchen are recently released mascots of which international sporting event?
ans- Asian Games

Q5. Which government platform calls itself a single window integrated system for environment, forest, wildlife and CRZ clearances?
ans-Parivesh

Sunday Wheel Fortune Quiz Answers

Sun Rises From Which Direction???

Ans.

Previous Quiz Answers👇👇👇👇

Question 1 -

Which Of These Was Recently Declared An ‘Essential Business’ In Florida, USA?

The Answers Is: Professional Wrestling

Question 2 -

Which Country Holds The Chairmanship Of ASEAN Bloc In 2020?

The Answers Is: Vietnam

Question 3 -

Lock-Down In The Netherlands Have Led Growers To Destroy Hundreds Of Millions Of Which Flower?

The Answers Is: Tulips

Question 4 -

Which Company Has Recently Bought 9.99% Stake In Reliance Jio As Announced By Mukesh Ambani?

The Answers Is: Facebook Inc.

Question 5 -

Which Of These Is The World’s Largest Living Sea Turtle?

The Answers Is: Leatherback Sea Turtle


⬇️⬇️⬇️Past Quiz Answers⬇️⬇️⬇️

24th April Quiz Answers Win Apple Watch Series 5 Today

Q1. What was the name of the star-studded COVID-19 benefit concert organised by Global Citizen, streamed online recently?
Answer : One World: Together at Home

Q2. Kombucha is a variety of which drink?
Answer : Tea

Q3. How many pieces make up a Tangram puzzle?
Answer : 7

Q4. Paul McCartney’s handwritten lyrics for which Beatles song was recently sold at an auction for $910,000?
Answer : Hey Jude

Q5. Which folk song, whose name means ‘goodbye beautiful’, was made popular again by the Spanish TV series ‘Money Heist’?
Answer : Bella Ciao


⬇️⬇️⬇️Past Quiz Answers⬇️⬇️⬇️

23rd April Quiz Answers Win 20000 Pay Balance Today

Question 1 -

International Day Of Human Space Flight Is Celebrated On April 12 To Commemorate The First Flight Of Which Astronaut?

The Answers Is: Yuri Gagarin

Question 2 -

Dil Bechara Is An Upcoming Movie, Based On Which Book That Was Adapted For A Hollywood Movie?

The Answers Is: The Fault In Our Stars

Question 3 -

What Type Of Animal Is A Waterbuck?

The Answers Is: Antelope

Question 4 -

The Jallianwala Bagh Garden Is Located In Which Indian City?

The Answers Is: Amritsar

Question 5 -

Which Iconic Ship Went Down In April 1912?

The Answers Is: RMS Titanic


⬇️⬇️⬇️Past Quiz Answers⬇️⬇️⬇️

22nd April Quiz Answers Win Samsung Galaxy M20 Smartphone Today

Question 1 -

Which Of These Is A High-Speed Satellite Internet Product Development Project From Amazon?

The Answers Is: Project Kuiper

Question 2 -

Phobophobia Is The Fear Of What?

The Answers Is: Phobias

Question 3 -

How Do We Better Know Singer Park Jae-Sang Born On 31st December, Who Became A Worldwide Phenomenon In 2012? (Hint : Gangnam Style!!)

The Answers Is: Psy

Question 4 -

Utkalika Is The State Emporium Of Which Indian State?

The Answers Is: Odisha

Question 5 -

GS Lakshmi Is The First Woman To Do What In The World Of Cricket?

The Answers Is: Match Referee For A Men’s ODI


⬇️⬇️⬇️Past Quiz Answers⬇️⬇️⬇️

21st April Quiz Answers Win Samsung Galaxy Watch Today

Question 1 -

‘Feed The Daily Wager’ Is A Campaign Started By The NGO ‘Feeding India’ Associated With Which Food Delivery Start Up?

Ans: Zomato

Question 2 -

Jjust Music And Cape Of Good Hope Films Is In The News For Releasing Which Song Whose Video Features Several Bollywood Celebrities?

Ans: Muskurayega India

Question 3 -

I Am Batman And I Am The Incredible Hulk. What Is My Name?

Ans: Bruce

Question 4 -

Which Actor Is Starring In An Upcoming Biopic Based On The Life Of Prithviraj Chauhan?

Ans: Akshay Kumar

Question 5 -

Who Among Them Was The Winning Team Captain At The 2020 NBA All Star Game?

Ans: LeBron James


⬇️⬇️⬇️Past Quiz Answers⬇️⬇️⬇️

20th April Quiz Answers Win 50000 Pay Balance Today

Question 1 -

‘Finding The Gaps’ Is A Part Memoir, Part Self Help Book Written By Which Personality Known For His Accurate Decision Making?

Ans: Simon Taufel

Question 2 -

Whose Book ‘The Anarchy’ Recounts The Remarkable History Of The East India Company From Its Founding In 1599 To 1803?

Ans: William Dalrymple

Question 3 -

More Than 70% Of This Country Lies In Asia. Most Of Its Population, Its Capital, And Its Largest City Are In Europe. Which Country Is This?

Ans: Russia

Question 4 -

Famous For Another Role, Which Leader Born On 3rd December Was India’s Minister For Food & Agriculture From August 1947- April 1952?

Ans: Rajendra Prasad

Question 5 -

‘Mind Master: Winning Lessons From A Champion’s Life’ Is A Book By Which Famous Indian?

Ans: Viswanathan Anand


⬇️⬇️⬇️Past Quiz Answers⬇️⬇️⬇️

19th April Quiz Answers Win Apple IPhone Xs Today

Question 1 -

Born On April 6th, 1886 Which Ruler Of A Princely State Was Featured On Time Magazine In 1937 As The Richest Man Of That Time?

Ans: Mir Osman Ali Khan

Question 2 -

‘Andra Tutto Bene’ Meaning Everything Will Be All Right, Is A Slogan Of Hope That Has Gone Viral. Which Language Is The Phrase From?

Ans: Italian

Question 3 -

In The Television Series Inside Edge, Which Of These Is The Name Of A Franchise Representing Mumbai In The Powerplay League?

Ans: Mavericks

Question 4 -

Which Of These Festivals Or Occasions Is Also Known In Tamil Nadu As Puthandu?

Ans: Tamil New Year

Question 5 -

Which Oscar Award Winning Actor Is Portraying The Antagonist Safin In The Latest Bond Movie ‘No Time To Die’?

Ans: Rami Malek

Sunday Weekly Fortune Quiz Answers

Direct Quiz Link

Q1. How Many Colours In Rainbow???

Ans. RED


⬇️⬇️⬇️Past Quiz Answers⬇️⬇️⬇️

18th April Quiz Answers Win GoHero Pro 8 Today

Question 1 -

The Painter Prince Is A Book Based On Which Famous Painter Born In The Month Of April, 1848?

Ans: Raja Ravi Varma

Question 2 -

Which Of These Was The First Summer Olympics To Be Cancelled In The 20th Century

Ans: 1916

Question 3 -

How Do We Better Know The Ruler Maharana Sangram Singh Sisodia Born On 12th April, 1482 Who Fought Against The Lodhi Dynasty?

Ans: Rana Sanga

Question 4 -

Which Of These Drugs Currently In The News Is Also Sold Under The Brand Name Plaquenil And Is Used For Treatment Of Malaria?

Ans: Hydroxychloroquine

Question 5 -

‘The Unsung Warrior’ Is The Tagline Of Which Bollywood Movie Released In January 2020?

Ans: Tanhaji


⬇️⬇️⬇️Past Quiz Answers⬇️⬇️⬇️

17th April Quiz Answers Win SONY HEAD PHONES Today

Question 1 -

Which Was The First Side To Beat India In The Current Edition Of The World Test Championship?

Ans: New Zealand

Question 2 -

‘Unlimited Food For Education’ Is The Tagline Of Which NGO Which Has Distributed More Than 5000 Grocery Kits During The COVID- 19 Crisis?

Ans: Akshaya Patra

Question 3 -

Maidan Is An Upcoming Biopic Based On The Life Of Which Famous Football Coach?

Ans: Syed Abdul Rahim

Question 4 -

April 10th, Observed As World Homeopathy Day Is The Birthday Of Which Famous German Physician?

Ans: Dr. Samuel Hahnemann

Question 5 -

The Logo Of Which Of These Apps On The Google Play Store Features A Heart Along With A Tick Symbol?

Ans: Aarogya Setu


⬇️⬇️⬇️Past Quiz Answers⬇️⬇️⬇️

16th April Quiz Answers Win ₹20000 Pay Balance Today

Question 1

Brendan Cowell Is The Narrator Of A Recent Amazon Prime Series Based On Which Cricket Team?

Answer: Australia

Question 2

Toofan Is An Upcoming Movie Based On Professional Boxing. Which Actor Is Playing The Lead Role?

Answer: Farhaan Akhtar

Question 3

Celebrated Worldwide On April 22, ________ Is Focused On The Environment And Was Originally Conceptualized By Gaylord Nelson Of The US. (Fill In The Blank)

Answer: Earth Day

Question 4

National Civil Service Day Is Observed On The Day When ___________ Addressed The Probationer Administrative Services Officers In 1947. (Fill In The Blank)

Answer: Sardar Vallabhai Patel

Question 5

Students From Which Indian Institution Recently Won A COVID- 19 Hackathon Challenge Organised By Massachusetts Institute Of Technology?

Answer: Manipal Institute Of Technology


⬇️⬇️⬇️Past Quiz Answers⬇️⬇️⬇️

15th April Quiz Answers Win an Samsung Galaxy Note 10 Today

Question 1

‘Shared Cultures, Shared Heritage, Shared Responsibility’ Is The 2020 Theme For Which Day Started By UNESCO And Observed On April 18?

Answer: International Day For Monuments And Sites

Question 2

Which Of These Actors Who Acted As A Rapper In His Debut Movie, Would Star In A Spiritual Sequel To The 2005 Hit Bunty Aur Babli?

Answer: Siddhant Chaturvedi

Question 3

Which Indian Scientist Born On April 14th, Was The Recipient Of The Prestigious Dr APJ Abdul Kalam Award In 2019?

Answer: Kailasavadivoo Sivan

Question 4

On 13th April, India Pays Homage To The Victims Of Which Infamous Massacre In 1919?

Answer: Jalianwalabagh Massacre

Question 5

The Non Profit Body AIF Has Launched An Initiative To Protect The Underprivileged Communities Against The COVID- 19 Crisis. Expand AIF.

Answer: American India Foundation


⬇️⬇️⬇️Past Quiz Answers⬇️⬇️⬇️

14th April Quiz Answers Win an Amazon Alexa Eco Show Today

Question 1

‘Operation Namaste’ Is The Initiative Of Which Indian Armed Force To Combat The Spread Of COVID-19 In The Country?

Answer: Indian Army

Question 2

Vidya Balan Is Playing The Title Role In An Upcoming Biopic Based On Which Mathematician?

Answer: Shakuntala Devi

Question 3

Who Among The Following Has Developed A Low-Cost Portable Ventilator Called ‘Prana-Vayu’?

Answer: IIT Roorkee

Question 4

Tony Lewis, Who Recently Passed Away, Was The Co-Inventor Of What Used For Settling Weather-Affected Cricket Matches?

Answer: Duckworth-Lewis Method

Question 5

Which Of These Tennis Tournaments Has Been Cancelled For The First Time Since World War II?

Answer: Wimbledon


⬇️⬇️⬇️Past Quiz Answers⬇️⬇️⬇️

13th April Quiz Answers Win an ₹15000 Pay Balance Today

Question 1

Which International Multi-Sport Event Is Meant For Sports Or Disciplines, That Are Not Contested In The Olympic Games?

Answer: World Games

Question 2

Kamarajar Port Is Situated On Which Coast Of India?

Answer: Coromandel Coast

Question 3

The Gateway Is A Proposed NASA Space Station In Orbit Around Which Space Object?

Answer: Moon

Question 4

Which Global Institution Releases The The Global Economic Prospects – A Publication On The State Of The World Economy?

Answer: World Bank

Question 5

Which Recently Launched Web Series Is Set In The Remote Village Of Phulera In Uttar Pradesh?

Answer: Panchayat


⬇️⬇️⬇️Past Quiz Answers⬇️⬇️⬇️

12th April Quiz Answers Win an Oneplus 7t Pro Today

Q1. Dubai has recently opened the world’s first hospital for which of the following?


Answer – Camels


Q2. What is the name of the first indigenous testing kit for COVID-19 in India, made by Pune based Mylab?


Answer – PathoDetect


Q3. The Singer Laren museum in Amsterdam recently announced the theft of the 1884 painting ‘Spring Garden’ by which famous artist?


Answer – Van Gogh

Q4. Viewpoint is a new market research app launched by which global tech giant?


Answer – Facebook


Q5. Which Indian state celebrates ‘Utkal Divas’ – the state’s foundation day on April 1?


Answer – Odisha

Amazon Weekend Quiz Wheel Fortune:-

Amazon Wheel Of Fortune Quiz Answer for Today – 12 April 2020

Spin Now : Click here ……

Answer – Hat-trick


⬇️⬇️⬇️Past Quiz Answers⬇️⬇️⬇️

11th April Quiz Answers Win an Xbox Gaming Console One S Today

Q1. The daughter of Gokuladas and Vrajkunwerba Kapadia born on this date (11 April) in 1869 was the mother to Harilal, Manilal, Ramdas and Devdas. Who was she?
Answer : Kasturba Gandhi

Q2. Dr. Balram Bhargava is the current Director-General of which Government of India institution?
Answer : ICMR

Q3. Which group video chatting app, which has recently had a sudden burst of popularity was launched by Life on Air, Inc. in 2016?
Answer : Houseparty

Q4. Dzongkha is the national and official language of which neighbouring country of India?
Answer : Bhutan

Q5. Which global institution recently issued ‘Pandemic Bonds’ for the first time to raise money for the COVID-19 crisis?
Answer : World Bank


⬇️⬇️⬇️Past Quiz Answers⬇️⬇️⬇️

10th April Quiz Answers Win an Bose 700 Bluetooth Headphones Today

Q1. Which activist referred to as Mahatma born on 11th April, formed the Satyashodhak Samaj to attain equal rights for the unprivileged?
Answer : Jyotirao Phule

Q2. The Dumurjala stadium was recently converted into a 150 bed quarantine facility. In which state is it located?
Answer : West Bengal

Q3. Which of these is one of the stages in the Men’s 2020 ICC T20 World Cup, as per the initial tournament schedule?
Answer : Super 12s

Q4. Which of these is the theme for World Health Day 2020 observed on April 7?
Answer : Support nurses and midwives

Q5. Which of these social reformers born on 14th April was posthumously awarded the Bharat Ratna in the same year as Nelson Mandela?
Answer : BR Ambedkar


⬇️⬇️⬇️Past Quiz Answers⬇️⬇️⬇️

9th April Quiz Answers Win An ₹50000 Pay Balance Today

1.Which famous musician born on April 7th at Varanasi created music for Satyajit Ray’s famous Apu trilogy?

Ans – Ravi Shankar

2.Recently demised Air Vice Marshall (Retd) Chandan Singh Rathore- a 1971 war hero is a recipient of which of these awards?

Ans – Maha Vir Chakra

3.WWE’s flagship event, Wrestlemania was held under closed doors without an audience in 2020, where was it scheduled originally?

Ans – Ray Jay, Tampa Bay

4.’The Devil Made Me Do It’ is the tagline of the upcoming 3rd edition of which movie series?

Ans – Conjuring

5.National Maritime Day is celebrated on April 5th, on the occasion of a ship owned by which company sailing from Mumbai to the UK?

Ans – Scindia Steam Navigation


⬇️⬇️⬇️Past Quiz Answers⬇️⬇️⬇️

8th April Quiz Answers Win An Apple IPhone XR Today

1.Which of these is a people movement that appeals to switch off your lights at home for an hour on March 28 every year?

Answer : Earth Hour

2.Which of these singers recently put on a free performance on Instagram for his fans, calling it ‘Together at Home’?

Answer : Chris Martin

3.Tedros Adhanom Ghebreyesus is the current Director-General of which global organisation?

Answer : WHO

4.Starring Abhishek Bachchan and Rajkummar Rao, Anurag Basu is directing a 2020 dark comedy anthology film named after which game?

Answer : Ludo

5.Former Olympic champion Thomas Bach is the current elected President of which international sports body in the news?

Answer : IOC


⬇️⬇️⬇️Past Quiz Answers⬇️⬇️⬇️

7th April Quiz Answers Win An Bose Sound Touch 20 Speakers Today

1.What term did PM Narendra Modi use to urge people of India to stay indoors amid the COVID-19 situation on March 22nd?

Answer: Janata Curfew

2.Which city is scheduled to be the host of the 2024 Summer Olympics?

Answer : Paris

3.SDMC is a disaster management agency of which of the following organisations?

Answer : SAARC

4.More than 900 scripts of which famous lokanatya from Karnataka were digitized and made public recently?

Answer : Yakshagana

5.’Friends, Voters, Countrymen’, ‘The Dream of Rome’, ‘The Churchill Factor’ are books by the Prime Minister of which country?

Answer : UK


⬇️⬇️⬇️Past Quiz Answers⬇️⬇️⬇️

6th April Quiz Answers Win An ₹15000 Pay Balance Today

1.The recently opened Singshore suspension bridge is the highest bridge of which Indian state?

Ans. Sikkim

2.Which Indian state commemorated Shaheed Diwas on March 23 as Youth Empowerment Day?

Ans. Punjab

3.Which ‘royal’ is set to be the narrator of a new Disney film about a family of elephants and their journey across Africa?

Ans. Meghan Markle

4.Mayiladuthurai recently became the 38th district of which Indian state?

Ans. Tamil Nadu

5.’Mourning en masse’, ‘Days of glory’, ‘Raising of Lazarus’ are famous artworks by which famous Indian artist?

Ans. Satish Gujral


⬇️⬇️⬇️Past Quiz Answers⬇️⬇️⬇️

5th April Quiz Answers Win An Samsung S20+ Today

1. According to the recently published World Happiness Report, which city is ranked the world’s happiest city?

Answer-Helsinki

2. Who among these famous personalities, is the longest serving heir apparent to the British throne in history?

Answer: Prince Charles

3. ‘Apropos of Nothing’ is a 2020 memoir by which American filmmaker and humourist?

Answer: Woody Allen

4. What is the name of India’s first indigenously-developed Light Combat Aircraft

Answer: tejas

5. What is the name of India’s first indigenously-developed Light Combat Aircraft

Answer- WhatsApp

Which of these is used for listening to music?

Ans. Headphones


⬇️⬇️⬇️Past Quiz Answers⬇️⬇️⬇️

4th April Quiz Answers Win An Dell Inspiron 5593 Laptop Today

Q1. On April 1st 2019, the Netherlands wing of which company announced that it had developed a product that allows a user to ‘talk to a Tulip?
Answer : Google

Q2. Which former Vice President, born on April 1st, was the Permanent Representative of India to the UN from January 1993- January 1995?
Answer : Mohammad Hamid Ansari

Q3. Which former India international was the head coach of the Bengal team that made it to the final of the 2020 Ranji trophy?
Answer : Arun Lal

Q4. Which famous comedian born on April 2nd, first came to prominence after winning The Great Indian Laughter Challenge in 2007?
Answer : Kapil Sharma

Q5. On 24th March, Google launched a doodle celebrating Banh Mi, a street food sandwich originating in which country?
Answer : Vietnam

Amazon Special Edition Tap & Win Quiz Contest

Ans : 30


⬇️⬇️⬇️Past Quiz Answers⬇️⬇️⬇️

3rd April Quiz Answers Win An Firefox Mountain Cycle Today

Q1. Using the new ‘Crew Dragon’ spacecraft which organisation announced plans to send 3 tourists to the International Space Station in 2021?
Answer : SpaceX

Q2. Defense Minister Rajnath Singh recently released a book titled ‘Invincible’ on which former Indian minister?
Answer : Manohar Parrikar

Q3. Ignaz Semmelweis, a 19th century obstetrician, is now widely credited with discovering the medical importance of which of the following?
Answer : Hand Washing

Q4. Shaheed Diwas is observed on March 23rd to honour the day when Rajguru, Sukhdev Thapar and ________ attained martyrdom? (Fill in the blank)
Answer : Bhagat Singh

Q5. Which of these upcoming movies starring Akshay Kumar, is a remake of the famous Tamil horror movie Kanchana?
Answer : Laxmmi Bomb

Amazon Healthy India Spin & Win.

Quiz Ans : 7th April.


⬇️⬇️⬇️Past Quiz Answers⬇️⬇️⬇️

2nd April Quiz Answers Win An ₹20, 000 Pay Balance Today

Q1. What does CET, the new exam for various government jobs proposed by the Indian government, stand for?
Answer : Common Eligibility Test

Q2. Which of these days is observed on 27th March by ITI- a world organization for the performing arts?
Answer : World Theatre Day

Q3. Swavalamban Express is a special train journey launched by SIDBI for which group of people?
Answer : Entrepreneurs

Q4. Daniel, an 18 year old who made his debut for AC Milan on 2nd February, 2020 is the son of which AC Milan legend?
Answer : Paolo Maldini

Q5. Who among these stepped down from the board of Microsoft in the 2nd week of March, 2020?
Answer : Bill Gates


1st April Quiz Answers Win A Samsung Galaxy Z Flip Today

⬇️⬇️⬇️Past Quiz Answers⬇️⬇️⬇️

Q1. Which famous actress born on March 24th, was nominated for an Oscar for Best Actress in a Leading Role for the movie Zero Dark Thirty?
Answer : Jessica Chastain

Q2. Whose North London home was bought by the Maharashtra government and refurbished to transform into a memorial-cum-museum?

Answer : BR Ambedkar

Q3. The website for ________ observed on March 22nd, has sections namely- Learn, Share, Be Safe. (Fill in the blank)
Answer : World Water Day

Q4. Jaydev Unadkat is the captain of which regional cricket team in the Ranji Trophy?
Answer : Saurashtra

Q5. Which nation will chair the first virtual summit of G20 nations?
Answer : Saudi Arabia


31st March Quiz Answers Win An Canon1500D Dslr Today

⬇️⬇️⬇️Past Quiz Answers⬇️⬇️⬇️

Q1. Sheikh Mujibur Rahman, whose birth centenary was celebrated in March 2020, was the founder President of which country?
Answer : Bangladesh

Q2. Which Indian badminton player recently won the BBC India ‘Sports Woman of the Year’ Award?
Answer : PV Sindhu

Q3. Which of these Bollywood actors is playing the lead role in the remake of the Govinda hit Coolie No. 1?
Answer : Varun Dhawan

Q4. On 23rd March, the WMO came into force, and a day is thus celebrated to draw attention towards weather and climate. Expand WMO.
Answer : World Meteorological Organisation

Q5. Which city had to withdraw from hosting the Olympics in 1908, after a nearby volcano eruption?
Answer : Rome


⬇️⬇️⬇️Past Quiz Answers⬇️⬇️⬇️

30th March Quiz Answers Win An 50,000 Pay Balance Today

Q1. Born in Karnal on 17th March which lady was part of the crew of ‘Columbia’ as a mission specialist and primary robotic arm operator?
Answer : Kalpana Chawla

Q2. The upcoming movie Shershaah starring Siddharth Malhotra is based on the life of which military hero?
Answer : Vikram Batra

Q3. Who is the first Indian cricketer to play in 150 Ranji Trophy matches?
Answer : Wasim Jaffer

Q4. As per the 2020 World Happiness Report, which was named the happiest country in the world for the third year in a row?
Answer : Finland

Q5. The month of March is named after the Roman god of _____? (Fill in the blank)
Answer : War


⬇️⬇️⬇️Past Quiz Answers⬇️⬇️⬇️

29th March Quiz Answers Win An SAMSUNG S20 Today

Q1. The Rajya Sabha passed ‘The Mineral Laws (Amendment) Bill, 2020’, which proposes to commercialise the mining of which mineral?
Answer : Coal

Q2. The Indian Navy recently supplied essential food and relief materials to which flood-hit country?
Answer : Madagascar

Q3. Who recently broke a 21-year-old record for the most wickets by a fast bowler in a single Ranji Trophy season?
Answer : Jaydev Unadkat

Q4. Who is the only Indian player to feature in the official 2020 ICC Women’s T20 World Cup team of the tournament?
Answer : Poonam Yadav

Q5. National Vaccination Day is observed on March 16th. This day, first Oral vaccine for which disease was given in India?
Answer : Polio

AMAZON WHEEL FORTUNE EVERY SUNDAY

Q1. What number comes after 9,999?

Ans : 10,000


⬇️⬇️⬇️Past Quiz Answers⬇️⬇️⬇️

28th March Quiz Answers Win An QUBO INDOOR CAMERA Today

Q1. Which car manufacturer makes the Electric Vehicle known as Leaf?
Answer : Nissan

Q2. Which player scored 2 goals for Atletico de kolkata in the final on Saturday to claim an unprecedented third Indian Super League title?
Answer : Javier Hernandez

Q3. ‘The Adventures of a Daredevil Democrat’ chronicles the story of which former Indian Chief Minister?
Answer : Biju Patnaik

Q4. In which city are the recently restored tombs of Taramati and Premamati located?
Answer : Hyderabad

Q5. What kind of device is SuCheck, developed with assistance from the Indian Council of Medical Research?
Answer : Glucometer


⬇️⬇️⬇️Past Quiz Answers⬇️⬇️⬇️

27th March Quiz Answers Win An BOSE 700 HEADPHONES Today

Q1. Arpit Vasavada was the Man of the match in the final of which tournament that concluded recently?
Answer : Ranji Trophy

Q2. Y. Farrell and S. McNamara were given the 2020 Pritzker Prize, making them the first 2 women to share which profession’s highest honour?
Answer : Architecture

Q3. More than 3,500 gathered in a small town in France to break the world record for most people dressed as which fictional characters?
Answer : Smurfs

Q4. World Consumer Rights Day is observed on March 15th, on a day when which US president declared the four basic consumer rights?
Answer : John F Kennedy

Q5. Which team won their maiden Ranji Trophy title this year after earning a 44-run lead in the first innings vs Bengal in the final?
Answer : Saurashtra


⬇️⬇️⬇️Past Quiz Answers⬇️⬇️⬇️

26th March Quiz Answers Win An 20000 Amazon Pay Balance Today

Q1. Which Baroque-style ________ is located in Trevi, Rome? It is one of the most popular tourist destination in Italy.
Answer : Fountain

Q2. Which Punjab MLA recently launched his own YouTube channel ‘Jittega Punjab’ to share his views with the people of Punjab?
Answer : Navjot Singh Sidhu

Q3. Which Indian state and World Bank have signed a USD 80 million loan to boost agriculture and water management in the state?
Answer : Himachal Pradesh

Q4. Which challenge has gone viral on TikTok, amid the Corona-virus outbreak to create awareness on safe practices, popularized by American singer Gloria Gaynor?
Answer : Hand-washing Challenge

Q5. For the first time in its history, tech giant Microsoft has appointed a person for which role?
Answer : Chief Scientific Officer


⬇️⬇️⬇️Past Quiz Answers⬇️⬇️⬇️

25th March Quiz Answers Win An Oppo Reno 2F Today

Q1. The astronauts aboard the International Space Station (ISS) have managed to successfully cultivate which nutritious salad crop?
Answer : Lettuce

Q2. On March 8th, 2020, who become the first captain to lead a side in any ICC Cricket World Cup event final on his or her birthday?
Answer : Harmanpreet Kaur

Q3. The Kimberley Process is an international certification scheme that regulates trade in which product?
Answer : Diamond

Q4. A newly discovered grasshopper species has been named ‘Kaikaia ____’ after which singer known for her ‘wacky fashion sense’?
Answer : Lady Gaga

Q5. Which actress has been roped in to star in film-maker Anurag Kashyap’s first international project titled ‘Talkh’?
Answer : Angira Dhar


⬇️⬇️⬇️Past Quiz Answers⬇️⬇️⬇️

24th March Quiz Answers Win An Bose Sound Touch 20 Speakers Today

Q1. In the movie Onward, if Tom Holland is the voice for Ian Lightfoot, which fellow MCU star is the voice for Ian’s brother Barley?
Answer : Chris Pratt

Q2. President Ram Nath Kovind recently administered the oath of office to Mr. Bimal Julka for which post?
Answer : Chief Information Commissioner

Q3. The World Boxing Council has created a championship belt, embellished with purple and gold colors, in honour of which NBA legend?
Answer : Kobe Bryant

Q4. To whom did Mukesh Ambani lose the tag of Asia’s richest man, after a $5 billion plus loss, in part due to collapse of oil prices?
Answer : Jack Ma

Q5. Which is the name of the dedicated storefront on Amazon.in to display ‘women entrepreneurs’ products to customers across the country?
Answer : Saheli



⬇️⬇️⬇️Past Quiz Answers⬇️⬇️⬇️

23rd March Quiz Answers Win An 50,000 Amazon Pay Balance Today

Q1. The Union Civil Aviation Ministry has lifted up restrictions to allow Indian airlines to provide what service to all its passengers?
Answer : In-flight Wi-Fi

Q2. Tintin Eleonora Emman is the middle name of which famous activist?
Answer : Greta Thunberg

Q3. After PM Narendra Modi and Rajinikanth, which actor is set to feature in an edition of ace adventurer Bear Grylls’s ‘Man vs Wild’ show?
Answer : Akshay Kumar

Q4. Which English Premier League team’s 44-game unbeaten run came to an end after suffering a 3-0 defeat at Watford on February 29th?
Answer : Liverpool

Q5. Indian tycoon Yusuff Ali, has become the first Indian to receive Saudi Arabia’s premium residency. He is which company’s chairman?
Answer : Lulu Group



⬇️⬇️⬇️Past Quiz Answers⬇️⬇️⬇️

22nd March Quiz Answers Win An Iphone XR Today

Q1. NASA has awarded which company with a $117-million contract to provide launch services for its Psyche mission?
Answer : SpaceX

Q2. Auto manufacturer Mahindra & Mahindra plans to launch a cab aggregator, called Alyte, for whom?
Answer : Corporates

Q3. Which Mumbai-based acrobatics dance group won the America’s Got Talent: The Champions season 2 finale?
Answer : V.Unbeatable

Q4. Who among the following was the Player of the Series in the 2020 Women’s T20 World Cup?
Answer : Beth Mooney

Q5. Liu Yifei is starring in the lead role in a live action adaptation of which famous Disney animated feature?
Answer : Mulan


AMAZON WHEEL FORTUNE EVERY SUNDAY

Click Here For Wheel Fortune

Q1.In the English alphabet count, what comes after the letter W?

Ans. X


⬇️⬇️⬇️Past Quiz Answers⬇️⬇️⬇️

21th March Quiz Answers Win An Samsung Galaxy Watch Today

Q1. The Indian government recently launched a mobile application ‘Humsafar’ to facilitate doorstep delivery of what?
Answer : Fuel

Q2. To announce the early release of which movie on 13th March, did the makers tweet ‘Father’s Day comes early’?
Answer : Angrezi Medium

Q3. On March 29th, 2017 which holder of an important post born on March 16th, was made an honorary General of the Nepal Army?
Answer : General Bipin Rawat

Q4. Which town has recently been named as the new summer capital of Uttarakhand?
Answer : Gairsain

Q5. Which acclaimed actor plays the lead role in the movie ‘Kaamyaab’ about an actor Sudheer who comes out of retirement?
Answer : Sanjay Mishra


⬇️⬇️⬇️Past Quiz Answers⬇️⬇️⬇️

20th March Quiz Answers Win A Alexa Eco Show Today

Q1. Muhyiddin Yassin is the new Prime Minister of which country?
Answer : Malaysia

Q2. Powered by a brilliant showing from Sania Mirza, India made the world group playoffs of which tournament for the first time?
Answer : Federation Cup

Q3. Which country became the first in the world to make public transport free?
Answer : Luxembourg

Q4. For its 2020 mission to which planet, did NASA name the rover ‘Perseverance’?
Answer : Mars

Q5. Hardik Pandya recently hit 158 off 55 balls in a T20 tournament named after whom?
Answer : DY Patil


⬇️⬇️⬇️Past Quiz Answers⬇️⬇️⬇️

19th March Quiz Answers Win 15000 Amazon Pay Balance For 3 Winners

Q1. Who has proposed a new climate law that would set a target of net-zero greenhouse gas emissions by 2050?
Answer : European Union

Q2. Bundelkhand Expressway is being built in which Indian state?
Answer : Uttar Pradesh

Q3. Who is the only second Indian woman cricketer after Mithali Raj to top the women’s T20 International rankings?
Answer : Shafali Verma

Q4. Which social media app announced a new sharing format called ‘fleets’ – which disappears after 24 hours?
Answer : Twitter

Q5. Which institution is responsible for conferring the highest honour in the fine arts?
Answer : Lalit Kala Akademi


⬇️⬇️⬇️Past Quiz Answers⬇️⬇️⬇️

18th March Quiz Answers – Win A OPPO RENO 2 Z TODAY

Q1. Which of these Amazon Prime series features Srikanth Tiwari, an intelligence officer for T.A.S.C as the central character?
Answer : The Family Man

Q2. Bolt Mobility is an electric scooter rental company co-founded by which famous sportsperson?
Answer : Usain Bolt

Q3. What was the first international agreement to affirm the principle of gender equality?
Answer : UN Charter

Q4. Sneha Mohandoss, Malvika Iyer, Arifa, Kalpana Ramesh, Vijaya Pawar, Kalavati and Veena Devi – all took over what on 8th March, 2020?
Answer : Prime Minister’s twitter handle

Q5. Which singer in the news for her performance at a sporting event, is known for singles such as ‘Roar’ and ‘Firework’?
Answer : Katy Perry


⬇️⬇️⬇️Past Quiz Answers⬇️⬇️⬇️

17th March Quiz Answers – Win A GoPro Hero 8

Q1. Which of these is a platform from Google’s Jigsaw technology incubator used to spot fake and doctored images?
Answer : Assembler

Q2. Which of these company’s newest venture is princess-inspired bridal wear?
Answer : Disney

Q3. Which of these teams recently beat Karnataka in the semis to reach their first Ranji trophy final since the 2006/07 season?
Answer : Bengal

Q4. Which is the first commercial space tourism company to go public?
Answer : Virgin Galactic

Q5. The mortal remains of Guruvayur Padmanabhan was recently consigned to flames in Ernakulam district on March 1st. What animal is it?
Answer : Elephant


⬇️⬇️⬇️Past Quiz Answers⬇️⬇️⬇️

16 MARCH QUIZ ANSWER & WIN 50000 AMAZON PAY BALANCE

Q1. Realme and Xiaomi’s smartphones will now use GPS technology NavIC offered by which organisation?
Answer : ISRO

Q2. Which of the following is currently the largest cricket stadium in the world and recently hosted US President Donald Trump?
Answer : Sardar Patel Stadium

Q3. Which pioneering businessman born on March 3rd, floated the Central India Spinning, Weaving, and Manufacturing Company in Nagpur?
Answer : Jamsetji Tata

Q4. Which director of several Bollywood blockbusters is also the director of the Amazon Prime series ‘The Forgotten Army’?
Answer : Kabir Khan

Q5. Who among these extended his unbeaten start to the season by claiming victory at the Dubai Open recently?
Answer : Novak Djokovic


⬇️⬇️⬇️Past Quiz Answers⬇️⬇️⬇️

15th March Quiz Answers – Win A One Plus 7T Pro

Q1. Suella Braverman, an Indian-origin minister was recently sworn in as the Attorney General of which country?
Answer : UK

Q2. Which is the first Arab country to build a nuclear power plant?
Answer : UAE

Q3. According to the Hurun Global Rich List 2020, which Indian is the second youngest self made billionaire in the world?
Answer : Ritesh Agarwal

Q4. Which tech CEO has released a new EDM single called ‘Don’t Doubt ur Vibe’?
Answer : Elon Musk

Q5. Which of these characters would NOT feature in the upcoming Rohit Shetty movie Sooryavanshi?
Answer : Chulbul Pandey


AMAZON WHEEL FORTUNE EVERY SUNDAY

Direct Link For Wheel Fortune

Q1: How Many Days In April Month???

Answers : 30

↓↓ Past Quiz Answers ↓↓↓↓

14th March Quiz Answers – Win A Lenevo Legion Gaming Laptop*

Q1. The recently discovered Craspedotropis gretathunbergae is a species of what animal?
Answer : Snail

Q2. Which child actor who acted in Mr India is now a successful choreographer and the director of movies such as Baaghi 2 and Baaghi 3?
Answer : Ahmed Khan

Q3. As per the recent ‘Hurun Global Rich List 2020’, which country has the highest number of billionaires?
Answer : China

Q4. Which five-time Grand Slam champion recently announced her retirement from tennis at the age of 32?
Answer : Maria Sharapova

Q5. ‘Jungle Cry’ is about 12 underprivileged children from Odisha who went on to win the U14 World Cup in which sport?
Answer : Rugby

Winner Announcement

After they confirm the winner/s, they will contact the winners individually through email/SMS. They will also post the winners names on this page


Final Words : This is Regularly Updated Post. You Should Bookmark This Page as You Will get All Correct Answers Of Amazon Quiz Within 5 Minute…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.