Festive Riddles Quiz Answers

Amazon Festive Riddles Quiz Answers Solve & Win – All Answers

Hey Freshtricks4u Member today Another loot is here. We all know that we always find Free Paytm CashFree Paytm Gold,Cheapest Shopping Deals We Are Back With Amazon Festive Riddles Quiz Contest Answer And Win Exciting Prizes.

Amazon Diwali Sale Offers : Click Here

Flipkart Big Diwali Sale Offers Live Now : Click Here

For Best Diwali Loot Offers Click Here To Watch

How To Play Amazon Quiz

  • Sign in to the Amazon App. In case you are not signed in, you will be directed to a sign in Amazon Page
  • Go To Search Box Enter Quiz Time Amazon then Select Quiz Time
  • There will be a total of 5 questions
  • Answer all the questions correctly and because enter the lucky draw.

For More Amazing Deals Jion Our Telegram Channel.

Shop for great deals on Amazon.in with Deal of the Day and Lightning Deals and Best Deals offered on a range of products from across categories. Our Deal of the Day features hand-picked daily deals from across categories and which include Electronics, Beauty and books & Kitchen and much more. Make sure you buy so go away fast.

Must Read : Brave Browser Offer Get 300 Rupees Per Month For All

Amazon Festive Riddles Quiz Answers –  Win Rs.50000

JOIN TELEGRAM GROUP
JOIN WHATSAPP GROUP

Q1 – Scratch My Head, See Me Turn From Black To Red. What Am I?

Ans – A Match Stick

Q2 – Round And Round, Never Off The Ground. What Am I?

Ans – Chakri/ Chakra/Zamin Chakkar

Q3 – I Can Be Cracked, Made, Told, And Played. What Am I?

Ans – A Joke

Q4 – I Go Up, I Go Down. Towards The Sky & The Ground. What Am I?

Ans – Rocket Firecracker

Q5 – Light Me Up For A Sprinkle Of Gold. What Am I?

Ans – Flower Pot (Anaar)

⇒ PLAY NOW FESTIVE RIDDLES QUIZ 

Amazon Festive Riddles Quiz Answers –  Win Sony 5.1 Home Theater System

Q1 – To Throw Me, You’d Prefer A Crowd. What Am I?

Ans – A Diwali Party

Q2 – I Turn Everything But I Do Not Move. What Am I?

Ans – Mirror

Q3 – I Am A Kind Of Coat That Can Only Be Put On When Wet. What Am I?

Ans – Paint

Q4 – I Can Be Draped In Over 80 Styles Including Nivi, Gujrati And Maharashtrian. What Am I?

Ans – A Saree

Q5 – Whoever Makes It, Tells It Not; Whoever Takes It, Knows It Not; And Whoever Knows It, Wants It Not.

Ans – Fake Currency

⇒ PLAY NOW FESTIVE RIDDLES QUIZ 

Amazon Festive Riddles Quiz Answers –  Win 24K Gold Bar

Q1 – What Gets Wetter As It Dries?

Ans – A Towel

Q2 – A Box Of Diamonds That Most Love To Eat. What Am I?

Ans – Sugar

Q3 – What Begins With T Ends With T And Has T In It?

Ans – A Tea Pot

Q4 – What Has A Face And Two Hands But No Arms Or Legs?

Ans – A Clock

Q5 – I Have Hearts But No Other Organs. What Am I?

Ans – A Deck Of Cards

Q6 – A Carpet Of Rice, Flour, Sand Or Petals. What Am I?

Ans – Rangoli

⇒ PLAY NOW FESTIVE RIDDLES QUIZ 

Amazon Festive Riddles Quiz Answers –  Win Oneplus 7T Pro

Q1 – I Eat, I Live. I Breathe, I Live. I Drink. What Am I?

Ans – Fire

Q2 – I Am Tall When Young And Short When I Am Old. What Am I?

Ans – A Candle

Q3 – I Weigh Nothing, But You Can Still See Me. If You Put Me In A Bucket, I Make The Bucket Lighter. What Am I?

Ans – A Hole

Q4 – I Have Notes That Are ‘Top’, ‘Heart’ And ‘Base’. What Am I?

Ans – A Perfume

Q5 – I Am Black When You Buy Me, Red When You Use Me And Gray When You Throw Me Away. What Am I?

Ans – Charcoal

⇒ PLAY NOW FESTIVE RIDDLES QUIZ 

Join Our Whatsapp Group (Join Now 8328528138)

Stay Tuned With Us For Such Exciting And Exclusive Offers !! Also, Keep on Visiting Our Facebook Groupand Telegram Channel and do let us know if you have any doubts or queries and Regarding Nielsen Confluence Panel  So Comment Below We Reply, and You Will Get Benefited.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.